انواع تسمه نقاله مدولار
از این نوار نقاله برای موارد ذیل استفاده می گردد:
۱-انتقال کالا در سطح افقی بین دو نقطه سالن تولید
۲-آبچکان یا خشک کردن محصول در طی مسیر
۳-کنترل و تفکیک محصول
از این نقاله به منظور کنترل و بازبینی و خشک یا خنک کردن محصول استفاده می گردد.
این نقاله دو طبقه معمولا برای رفت محصول و برگشت ضایعات حاصله در شرایطی که فضای مفید محدود می باشد طراحی شده است.
از این نقاله معمولا در صنایع کنسرو و آشامیدنی ها در نقاط مختلف خط تولید استفاده می شود.
از این نقاله معمولا برای خنک کردن یا خشک کردن کالا در فضای کم به صورت رفت و برگشت استفاده می شود و محصول در انتهای مسیر هر نقاله به نقاله زیرین منتقل شده و مسیر معکوس را طی می نماید.
از این نقاله به منظور جابجایی در ارتفاع استفاده می شود و محصول با کمک اسلت های نوار در سطح شیبدار به ارتفاع بالاتر منتقل می گردد.متناسب با شکل و حجم محصول از اسلت های مختلف استفاده می شود و در صورت لزوم در دو طرف دستگاه گاردهای نگه دارنده نصب می شود تا از ریزش محصول جلوگیری شود.
از این نقاله به منظور جابجایی در ارتفاع استفاده می شود و محصول با کمک اسلت های نوار در سطح شیبدار به ارتفاع بالاتر منتقل می گردد.متناسب با شکل و حجم محصول از اسلت های مختلف استفاده می شود ودر صورت لزوم در دو طرف دستگاه گاردهای نگه دارنده نصب می شود تا از ریزش محصول جلوگیری شود.
این تسمه نقاله دارای مخزن استیل جهت دپوی مواد اولیه یا محصول نیمه فرآوری شده است که با هربار شروع به کار دستگاه مقداری از محصول داخل مخزن را توسط نقاله به واحد بعدی انتقال می دهد. هم چنین به واسطه وجود گریتینگ های متعدد در اطراف نقاله امکان شستشوی کامل دستگاه در انتهای کار فراهم می باشد.
این تسمه نقاله ترکیبی از چند نقاله مختلف است که به منظور عمل آوری و فرآوری محصول متناسب با خط تولید و نیاز مشتری طراحی گردیده است و پس از دریافت مواد اولیه و انجام عملیات، محصول آماده شده و ضایعات حاصله هریک به تفکیک از قسمت های مختلف، تحویل واحد مربوطه می گردد.
از این نقاله برای عمل آوری و فرآوری محصول و سپس تفکیک به اجزاء مختلف استفاده می شود.محصول از طبقه دوم توسط کاربران برداشته شده و پس از فرآوری و تفکیک روی استندهای کناری به طبقات ۱و۲و۴ منتقل می گردد.در این نقاله امکان تفکیک کالا به حداقل هشت جزء متفاوت می باشد.
از این نقاله جهت جابجایی در مسیرهای غیر مستقیم استفاده می شود.در نقاله های L دو طبقه همین عمل جابجایی در دو مسیر رفت محصول و برگشت ضایعات انجام می پذیرد.
از این نقاله جهت جابجایی در مسیرهای غیر مستقیم که مانعی در مسیر باشد استفاده می شود.
در نقاله های S دو طبقه همین عمل جابجایی در دو مسیر رفت محصول و برگشت ضایعات انجام می پذیرد.
از این نقاله در موارد ذیل استفاده می شود:
۱-در مواقعی که گرم یا سرد کردن محصول در محفظه محدود مورد نظر می باشد.
۲-در مواقعی که جابجایی کالا در ارتفاع (از پایین به بالا یا برعکس) مد نظر باشد و جای کافی برای استفاده از نقاله های شیب دار وجود ندارد.
از این نقاله معمولا به منظور اصلاح وتفکیک کالا استفاده می شود.کاربران پس از اصلاح محصول به روی استندهای دو طرف نقاله بالایی، آن را از طریق قیف ها به نقاله زیرین منتقل می نمایند.
این دستگاه از دو نقاله متصل به هم تشکیل شده است که محصول پس از شستشو و آبچک به نوار زیرین که طول بیشتری دارد منتقل می شود و در نیمه دومِ این نوار کاربران روی استند کناری دستگاه اقدام به چیدمان محصول در ظروف مربوطه می نمایند و سپس آن ها را روی نقاله بالایی قرار داده تا به سمت دستگاه سلفون کش منتقل گردد.
این نقاله ویژه برش و سرزنی میوه جاتی همچون هویج یا خیار طراحی شده است و دارای جایگاه ویزه قرارگیری محصول و گارد راهنمایی برش می باشد.